• Home
  • Användningsområden

Dokumentkamera och skanner som förbättrar och förenklar utbildningar

HoverCam ger enastående möjligheter för lärare och pedagoger att förenkla och förbättra utbildningar. Den kan användas tillsammans med en projektor för att visa upp dokument, böcker eller för att i realtid visa hur man exempelvis räknar ut ett matematik tal. Visa elevexempel. Både ljud och video kan spelas in och arkiveras så att eleverna kan titta på filmen igen i repetitionssyfte. HoverCam produkterna använder högupplösta kameror med HD video kvalité.

Kamerorna kan även användas som skanner för att dokumentera elevarbeten. Den levererar tydliga bilder även om texten är liten. Bilderna kan sedan enkelt arkiveras i mjukvarans katotek alternativt direktarkiveras till internettjänster som DropBox, Evernote, Picasa, Google Docs. Lärare och pedagoger kan alltså dela inspelat material/skannat material med elever över internet eller trådlöst i realtid i klassrummet med SplashTop Classroom.

TeacherfilmSplashTop Schoolexempel

Lärare och Pedagoger

Skulle det inte vara bra att ha en egen dokument kamera i ditt klassrum som alltid är tillgänglig när du behöver den?

Tänk dig allt du kan göra med en HoverCam om du hade din egen:

  • Använd tillsammans med din projektor eller skärm för att visa stora bilder på skärmen av böcker och kalkylblad där alla ser.
  • Använd i klassrummet för att visa hur man räknar ut ett matematiktal, elevexempel, lära läsa, grupparbeten, redovisningar mm.
  • Spela enkelt in en instruktionsvideo med en knapptryckning
  • Skanna elevernas läxor eller prov
  • Skanna in och dokumentera vad eleverna gjort, skapa en s.k. elevportfölj.
  • Visa experiment så att alla ser och dessutom ha möjlighet att spela in det

IT personal och tekniskt intresserade

Titta noga på specifikationerna. En högupplöst HD-kompatibel, med 8-megapixel och medföljande mjukvara som erbjuder en mängd användbara funktioner. HoverCam kamerorna fungerar både på PC och Mac. HoverCam realtidsfilmar med en uppdateringsfrekvens på 30 bilder/sekund vid 1080P l(HD-kvalité).

Spela in HD-video inklusive ljud. Ingen nätsladd behövs (eftersom enheten strömförsörjs via USB-kabel).

För tillfällen som kräver längre anslutningsmöjligheter erbjuder vi en 5 meters förlängd USB-kabel. Den är speciellt utvecklade för att kunna skicka högupplöst video över längre sträckor utan försämring av video kvaliten.

Ur teknisk synpunkt, vänligen meddela oss om du hittar en kamera i denna prisklass med samma kvalitet och kapacitet. Vi har inte själva lyckats....